LifestyleVedete

Patrick Dempsey, actorul din „Anatomia lui Grey”, desemnat cel mai sexy bărbat în viață

Patrick Dempsey a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viață. „Mă bucur că se întâmplă în acest moment al vieții mele”, spune actorul.

LIVING ERA BANNER

Au trecut aproape două decenii de când Patrick Dempsey a apărut pe micul ecran în rolul neurochirurgului Derek „McDreamy” Shepherd în serialul Grey’s Anatomy (n.r „Anatomia lui Grey”) de pe ABC (și chiar mai mult timp de la rolul său revoluționar de paria simpatic din „Can’t Buy Me Love”, din 1987).

Statutul său de „heartthrob” (n.r. celebritate masculină care este cunoscută pentru aspectul său plăcut) a creat o asemenea frenezie în rândul fanilor, încât a apărut pe paginile People de nenumărate ori de-a lungul anilor. Acum, a primit premiul de cel mai sexy bărbat în viață.

„Mă bucur că se întâmplă în acest moment al vieții mele”, spune nativul din Maine, în vârstă de 57 de ani, pentru PEOPLE.

Cel mai aproape de inima sa este Dempsey Center (n.r. Centrul Dempsey), pe care l-a fondat în onoarea mamei sale decedate pentru a sprijini pacienții cu cancer și pe cei dragi acestora.

Patrick Dempsey interpretează rolul pilotului italian de curse Piero Taruffi în filmul biografic intitulat „Ferrari”, care urmează să fie lansat în luna decembrie.

Alți actori și personalități notabile, precum Pedro Pascal, Timothée Chalamet, Usher, Jamie Foxx, Lenny Kravitz și Jason Kelce, starul echipei Philadelphia Eagles, au fost de asemenea menționați în lista publicației pentru titlul de „Cel mai sexy bărbat în viață”, dar premiul a fost acordat lui Patrick Dempsey.

„Anatomia lui Grey”

„Anatomia lui Grey” (Grey’s Anatomy) este un celebru serial de televiziune american care a debutat în 2005 și a devenit un fenomen cultural. Creat de Shonda Rhimes, serialul a fost inspirat de cartea „Grey’s Anatomy” a doctoriței Vera R. Kiem, iar povestea se desfășoară într-un spital fictiv din Seattle, Washington.

Serialul se concentrează pe viața și cariera tânărului medic rezident Meredith Grey, interpretată de Ellen Pompeo, și a colegilor săi de la spitalul Grey Sloan Memorial. În timp ce se luptă cu provocările medicale complexe, personale și profesionale, personajele trec prin numeroase evenimente dramatice, dezvoltând relații, prietenii, și rivalități pe parcursul a numeroase sezoane.

„Anatomia lui Grey” abordează subiecte sensibile precum dragostea, viața și moartea, etica medicală, inegalitățile sociale și diversitatea sexuală. Serialul se remarcă prin caracterizarea complexă a personajelor, explorând laturile lor vulnerabile și umane.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

.