Satiră

Olguța a reușit! Cel mai frumos Târg de Crăciun din Craiova se află chiar în Craiova

Lia Olguța Vasilescu a reușit, în sfârșit, să se mândrească! A organizat cel mai frumos Târg de Crăciun din Craiova chiar la Craiova.

Olguța a reușit o performanță greu de egalat! A realizat cel mai frumos Târg de Crăciun din Craiova chiar la Craiova. „Da, este adevărat. După ce am plătit bani grei către presă să ne declare cel mai frumos târg din Craiova, iaca că s-a întâmplat minunea,” spune olteanca.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.