Satiră

Ofertă de Black Friday la „Azilele grozei”. Firea: „Aduci un bătrân și ai bonus o întâlnire cu Irinel Columbeanu”

După ce a revenit la PSD, Gabriela Firea a pregătit și o ofertă de Black Friday, specială pentru bătrânii internați.

Gabriela Firea s-a pregătit pentru Black Friday. „Cine aduce un bătrân la unul dintre azilele noastre primește bonus și o întâlnire cu Irinel Columbeanu,” spune fostul primar al Capitalei. „Poți să-i toci carnea și să i-o pui în farfurie, ca să poți vorbi cu el”, completează Firea.

Nicușor Dan e revoltat. Spune că trebuie cu intrare, că iar fură firea tot bugetul. „Nu se face așa, trebuie să punem intrare, 5 cel puțin. După iar mă lasă fără bani la primărie”, spune Dănutz.

 

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.