Satiră

Obișnuit să vadă palmieri în lunile geroase, Negoiță i-a adus la Târgul de Crăciun de la Hala Laminor

Obișnuit să vadă palmieri în lunile geroase, Negoiță i-a adus la Târgul de Crăciun de la Hala Laminor, crezând că așa e normal.

LIVING ERA BANNER

Cu, probabil milioane de euro prin conturi, Negoiță a stat plecat din țară în lunile călduroase. Văzând numai palmieri în jurul lui de sărbători, primarul Sectorului 3 s-a întrebat de ce nu există și în România. Astfel, Robert Negoiță a găsit soluția!

S-a gândit și la oamenii care muncesc pe 2.000 de lei. Poate așa se simt și ei în vacanță. Totodată, poate așa mai prinde un mandat de arestare, pardon, de primar.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

.