Internațional

O turmă de 44 de oi care a „evadat” a fost găsită două zile mai târziu

Potrivit poliției din Ontario, o turmă de 44 de oi care e a „evadat” de la o fermă a fost localizată două zile mai târziu.

Poliția din Ontario a declarat că cele 44 de oi au dispărut marți, 24 octombrie din zona Day Road/County Road 10 din Beckwith Township.

Poliția a precizat joi, pe rețelele de socializare, că oile „s-au întors acasă și sunt în stare bună de sănătate”.

„Proprietarul ne-a contactat astăzi, imediat după prânz, pentru a ne spune că oile au fost localizate pe drumul din apropierea locuinței lor, în stare bună de sănătate. Toate au fost găsite”, a declarat purtătorul de cuvânt al OPP, Joe Tereschuk, pentru Ottawa Citizen.

Tereschuk a declarat pentru Hometownist că „nu există nicio dovadă care să sugereze că ar fi fost furate”, dar „erau uscate ca osul atunci când au fost găsite”, în ciuda vremii ploioase din ultima vreme.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.