Satiră

Nou pe Glovo! Ca să te prindă acasă când vine cu Boboteaza, de azi poți comanda un preot

2024 vine cu noutăți! Ca să te prindă acasă și să te facă de bani, de azi poți comanda preoți pe Glovo. Poți programa livrarea fără probleme, totul la un click distanță.

Da, BOR a încheiat un parteneriat cu Glovo. De azi, preoții pot fi comandați la sărbători, ca să nu mai bagi vrăjeala cu „nu eram acasă, părinte!” Ba mai mult, la gât vor purta un lanț mare din aur cu sigla Glovo, pentru promovare.

Livrarea se va face de către nepalezi, că sunt mai ieftini și mai muncitori, și le poți plăti chiar înainte, ca pe publi24.ro.

Curând, spun mai multe surse, vor introduce sfințirea online.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.