ActualitateTech

Nou instrument de stickere personalizate pentru Instagram

Instagram testează o nouă funcționalitate care le permite utilizatorilor să creeze și să adauge stickere personalizate pentru a evidenția subiectele din imaginile lor.

Nou instrument de stickere personalizate pentru Instagram

Noul instrument prezentat de Adam Mosseri, șeful Instagram, demonstrează capacitatea utilizatorilor de a selecta subiectul principal dintr-o fotografie, a-l izola și apoi a-l plasa pe o imagine de fundal separată.

Acest lucru le oferă utilizatorilor posibilitatea de a adăuga subiectul principal, fie el o persoană, un obiect sau orice alt element, într-o altă imagine sau scenă, pentru a crea efecte creative și pentru a evidenția subiectul în mod interesant.

Această funcție adaugă o dimensiune suplimentară de creativitate și personalizare pentru utilizatorii Instagram, permițându-le să creeze postări unice și captivante.

Cu toate acestea, este important de menționat că acesta este încă în stadiul de testare, deci nu este disponibil tuturor utilizatorilor Instagram încă. Instagram continuă să dezvolte și să testeze noi funcționalități pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pe scurt, instrumentul va putea realiza stickere personalizate din fotografiile pe care utilizatorii le-au salvat pe telefon, precum și din orice „imagini eligibile pe care utilizatorii le văd pe Instagram”.

Noua funcție de stickere personalizate de pe Instagram poate părea similară cu caracteristica introdusă de Apple în iOS 16 anul trecut, care deja permite utilizatorilor să adauge astfel de stickere la postările lor pe Instagram. Mai mult decât atât, aceasta permite chiar utilizatorilor să creeze astfel de stickere din conținutul generat de alte persoane, folosind capturile de ecran.

Instagram este o platformă de socializare vizuală care a revoluționat modul în care oamenii împărtășesc și consumă conținut online. Lansată în 2010, Instagram s-a dezvoltat rapid și a devenit una dintre cele mai populare rețele sociale din lume.

Cu miliarde de utilizatori activi în întreaga lume, Instagram a devenit un mediu vital pentru exprimarea artistică, interacțiunea socială și promovarea brandurilor. Platforma este caracterizată de creativitate, frumusețe vizuală și o comunitate diversă de utilizatori.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.