LifestyleVedete

„Nothing Compares 2 U”, Sinéad O’Connor! Interpreta hitului a murit la 56 de ani

„Nothing Compares 2 U”, Sinéad O’Connor! Artista s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani. Acum este alături de fiul ei care s-a sinucis, la doar 17 ani. Interpreta hitului mai sus menționat se lupta cu probleme de sănătate mintală.

Sinéad O’Connor a murit

Sinéad O’Connor, interpreta hitului „Nothing Compares 2 U”, s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani. Aceasta se lupta cu probleme de sănătate mintală, asta după ce fiul său, în vârstă de doar 17 ani, s-a sinucis anul trecut.

„Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre Sinéad”, a confirmat familia ei, într-o declarație pentru RTE.
 
„Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în aceste momente foarte dificile”.
 
Moartea cântăreței a fost anunțată pentru prima dată de The Irish Times.
 
O’Connor a reușit să se impună în 1990 cu hit-ul său care a doborât recorduri „Nothing Compares 2 U”, un cântec scris și compus de Prince. Ea are la activ 10 albume, cel mai recent fiind „I’m Not Bossy, I’m the Boss”, lansat în anul 2014, notează people.com.

La doi ani după succesul său masiv, O’Connor a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor cu o apariție infamă la Saturday Night Live, în timpul căreia a rupt o fotografie a Papei Ioan Paul al II-lea după ce a interpretat o versiune acappella a piesei „War” de Bob Marley. Ea a transmis apoi publicului să „lupte cu adevăratul inamic”.

În 2021 și-a anunțat retragerea din muzică

În 2021, ea și-a anunțat retragerea din muzică și din turnee, susținând că „a îmbătrânit” și că este „obosită”. Câteva zile mai târziu, însă, ea a revenit asupra deciziei, spunând: „Îmi iubesc meseria. Nu-mi plac consecințele faptului că, fiind o femeie talentată (și deschisă), trebuie să trec zilnic prin ziduri de prejudecăți pentru a-mi câștiga existența”.
 
Născută la Dublin, pe 8 decembrie 1966, O’Connor a fost al treilea din cei cinci copii ai lui John, inginer și avocat, și ai soției sale Johanna.
 
Copilăria tinerei O’Connor a fost zbuciumată. Părinții ei au divorțat, iar în 2012, ea a declarat pentru PEOPLE că mama ei a abuzat-o psihologic, fizic și sexual.

În 2022, fiul ei, în vârstă de doar 17 ani s-a sinucis, iar după moartea acestuia, O’Connor a fost internată la spital. Ea a postat pe rețelele de socializare că dorește să se sinucidă, lucru pe care l-a și încercat.

 

Fiul acesteia și-a luat viața în ianuarie anul trecut, după ce a fugit din spital și a fost dat dispărut două zile. Într-un tweet după moartea lui, ea a spus: „De atunci trăiesc ca o creatură de noapte… parcă sunt un strigoi. El a fost dragostea vieții mele, lampa sufletului meu. Împreună formam un întreg. A fost singura persoană care m-a iubit vreodată necondiționat. Sunt pierdută fără el.”

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *