Satiră

„Nici Antalya nu mai e ce a fost”, spun jucătorii lui Dorinel Munteanu

Convinși că Dorinel Munteanu i-a dus în Antalya, jucătorii de la Oțelul Galați au rămas surprinși de vremea și condițiile de acolo.

„Nici Antalya asta nu mai e ce a fost”, spune unul dintre jucători. „Înainte era soare, frumos, acum e plin de noroi.”

„Am făcut 7-8 ore până aici, deci cred că suntem în Antalya”, completează un alt jucător, care nu știe că se află în Vatra Dornei în loc de Turcia.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.