LifestyleMusic

Neversea 2024. Când va avea loc cea de-a șase ediție a festivalului

Neversea 2024 se va organiza pe plaja Neversea din Constanța. Festivalul va avea loc în perioada 4-7 iulie 2024.

”Fanii se pot aștepta la o nouă ediție plină de personaje colorate, de animatori, dansatori, decoruri fantastice și scenele festivalului care asigură diversitatea muzicală, totul alături de adevărații headlineri: plaja și marea”, se arată într-un comunicat.

Festivalul Neversea este un eveniment muzical unic care adună pasionați de muzică și distracție într-un decor spectaculos la malul Mării Negre. Acest festival anual se desfășoară la malul mării, în orașul Constanța din România, și oferă o experiență de neuitat care îmbină muzica electronică, atmosfera vibrantă și peisajul pitoresc.

Neversea reușește să aducă în fiecare an unele dintre cele mai mari nume din industria muzicii electronice. Artiști de renume mondial precum Armin van Buuren, Steve Aoki, Afrojack, Martin Garrix și mulți alții au urcat pe scenă pentru a încânta publicul cu seturi lor explozive. Cu o varietate de genuri muzicale, de la house la techno și EDM, Neversea oferă un spectru muzical divers care satisface toate preferințele muzicale.

Unul dintre punctele forte ale Festivalului Neversea este locația sa de vis. Amplasat pe plaja din Constanța, festivalul oferă o priveliște desprinsă dintr-o carte poștală. Cu nisip fin și marea strălucitoare în fundal, publicul se poate bucura de concerte într-un cadru natural spectaculos.

Atmosfera de la Neversea este contagioasă. Oameni din toate colțurile lumii se adună pentru a petrece, dansa și crea amintiri de neuitat. Zonele de lounge, artă stradală și decorurile spectaculoase contribuie la crearea unei atmosfere magice pe toată durata festivalului.

Neversea oferă o experiență multisenzorială. De la jocuri de lumini și artificii spectaculoase la proiecții video și instalații artistice, festivalul își răsfață participanții cu tot ceea ce înseamnă estetică și entertainment.

Neversea este mult mai mult decât un festival – este o călătorie muzicală și o oportunitate de a crea amintiri de neuitat la țărmul Mării Negre.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *