Satiră

‘Neatza cu Răzvan și Dani se transformă în ‘Neatza, Răzvane dă-mi banii

Rebranding la Antena 1! ‘Neatza cu Răzvan și Dani se transformă în ‘Neatza, Răzvane dă-mi banii!

După 165 de ani de emisiune, Dani a decis să facă un mic rebranding. De la Neatza cu Răzvan și Dani la ‘Neatza, Răzvane dă-mi banii! Motivul? Răzvan mănâncă la restaurantul lui Dani, pe caiet, de când l-a deschis!

Surse spun că barmanii ar fi umplut 3 caiete studentești cu datoriile lui Răzvan, iar acum, ca să pună presiune pe Răzvan, Dani i-a făcut-o. A redenumit emisiunea.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.