Satiră

Nea Mihai din Păcăneștii de Mijloc, supărat pe legea „păcănele”

Nea Mihai din Păcăneștii de Mijloc e supărat pe noua lege: în localitățile unde se regăsesc sub 15.000 de locuitori, păcănelele vor fi scoase.

„După ce că jucam toți banii la păcănele și mă împrumutam, acuma trebuie să mă împrumut și cu 5 lei mai mult, ca să am de autobuz dus-întors până în oraș. Nu se poate așa ceva”, spune Nea Mihai, supărat.

„Vecinu’ zicea că vrea să-și cumpere mașină ca să facem naveta, alți bani, altă veselie. Vedem ce-o mai fi. Măcar să ne pună un autobuz la dispoziție ăștia cu păcănelele lor”, conchide Nea Mihai.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.