Internațional

Mukesh Ambani realizează nunta secolului, cu costuri de peste 140 milioane de dolari

Mukesh Ambani va găzdui o petrecere fastuoasă în cinstea fiului său cel mic, Anant, la care vor participa 1.200 de invitați de seamă. Superstarul Rihanna va fi plătită cu suma de 9 milioane de euro pentru a susține un concert la această petrecere extravagantă. Un impresionant contingent format din 100 de bucătari va fi responsabil de pregătirea a aproximativ 500 de feluri de mâncare, atât tradiționale, cât și internaționale. Petrecerea, care va dura 3 zile și 3 nopți, este estimată să coste nu mai puțin de 140 de milioane de dolari și va fi marcată de prezența unora dintre cei mai bogați și influenți oameni din lume.

Anant Ambani, fiul cel mic al celui mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, se pregătește să facă nunta, iar tatăl său face toate eforturile pentru a face realiza  eveniment deosebit.

Mukesh Ambani, în calitate de președinte al companiei Fortune 500 Reliance Industries, este cotat cu o avere estimată la 111 miliarde de dolari conform Bloomberg Billionaires Index. Această sumă îl plasează ca fiind cea mai bogată persoană din Asia și pe locul 11 în topul celor mai bogați oameni din lume.

Nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant, fiica CEO-ului Encore Healthcare, Viren Merchant, este programată pentru luna iulie. Ceremonia pre-nupțială a cuplului, care va dura trei zile, va începe vineri în Gujarat, India.

Prima seară a petrecerii extravagante va fi încinsă de prestația superstarului pop Rihanna. Potrivit surselor, aceasta va primi o remunerație impresionantă de nouă milioane de euro pentru spectacolul său.

În celelalte zile ale evenimentului vor avea loc mai multe ceremonii și activități tematice, fiecare având propriul cod vestimentar. Oaspeții au primit un ghid de cod vestimentar de nouă pagini, care include sugestii de modă pentru fiecare dintre cele numeroase evenimente din weekend.

Prima seară a petrecerii are tema „Everland”, iar a doua seară va fi dedicată unei vestimentații mai tradiționale, sub denumirea de „Mela Rouge”. Printre oaspeții de seamă, se zvonește că se numără personalități precum Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump și mulți alții. De asemenea, aceștia se vor bucura de o zi tematică cu „jungla”, care se va încheia cu o vizită la un centru de salvare a elefanților condus de familie.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.