Satiră

Marcel Ciolacu s-a dat de gol. „Cine plm are 5.000 de lei în România? Nu au ăștia nici cash, nici card”

Nu mai poți plăti peste 5.000 de lei cash în România, a hotărât domnul Ciolacu&CO. Chiar și așa, s-a dat de gol.

„Cine plm are 5.000 de lei în România? Nu au ăștia nici cash, nici card. Așa ne-au dictat ăia de la Uniune, așa fac. La salariile și pensiile de aici nu vor avea nici dacă strâng un an”, spune Ciolacu.

După ce că aveam cea mai mare evaziune fiscală din UE, acum vom avea cea mai mare evaziune fiscală din MU*E. Firmele deja se gândesc cum să mai păcălească și legea asta, că s-au săturat de cât au plătit la stat.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.