Satiră

Maestrul și învățăcelul. „Dă-mi niște pastile de iod să v-arăt o schemă”

După ce DNA l-a luat la ochi pe Florin Cîțu și dorește să-l ancheteze la „sânge”, Rafila e și el aproape de un „război nuclear” cu instituția.

Rafila a vut ce învăța de la maestrul Florin Cîțu, doar că nu i-a ieșit schema. A încercat ceva cu pastilele de iod. Într-o discuție dintre cei doi, Rafila a putut fi auzit: „Lasă, Cîțule, dă-mi niște pastile cu iod să îți arăt o schemă”.

Din păcate, nu i-a ieșit schema și pastilele zac prin farmacii. Luni de zile s-a rugat Rafila să izbucnească un război nuclear, poate, poate se înghesuie lumea și mai face și el un ban înainte să moară.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.