Satiră

Locuitorii din Băneasea, București, deranjați de zgomotul de la festivalul „Untold”. G4Media reacționează: “Am sesizat FBI-ul!”

Locuitorii din Băneasa, București sunt deranjați de zgomotul festivalului „Untold!” G4Media sare în ajutorul lor: „Am sesizat DIICOT, FBI, toate organele competente. Nu se poate așa ceva! Lumea nu are voie să se distreze.”

După ce s-au terminat toate problemele în România, presa nu mai are de ce să se ia. Au trecut la festivaluri. Chiar și populația din țară e nemulțumită de ce se petrecere.

„E infernal, nu am putut dormi toată noaptea. Mă întreb cum merge a doua zi la job un doctor sau un pilot după o noapte în care ne-au bubuit boxele non-stop”, a declarat pentru G4Media o rezidentă din zonă.

Și ca nesimțirea să meargă și mai departe, „Untold” se va organiza și la anul! Nici Biden nu are ce face. Chiar și el a mărturisit că iubește acest festival. „Da, le-am transmis organelor competente să nu se bage. Am venit să ascult B.U.G Mafia, trupa mea de suflet.”

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *