Satiră

Liviu Dragnea, bucătar șef la nunta fiicei lui Mircea Geoană. „Poate mai mănânc și eu o bucată de pâine…”

Mircea Geoană s-a scăpat! La nunta de peste cinci milioane de euro a fiicei sale, Ana, se pare că Liviu Dragnea a fost bucătarul șef!

„Dragnea a fost singurul care se încadra în buget-calitate-servicii. La coordonare în sala de mese a fost o tipă recomandată de el, Viorica Dăncilă. Ea a fost șefa ospătarilor,” spune Geoană.

Întrebat care a fost felul cu care i-a dat pe spate pe miliardarii ajunși la nuntă, Geoană a spus: „Varză, că e expert. Asta făcea și prin Parlament.”

Luat pe sus de jurnaliștii de la Latrina 3, Dragnea n-a mai avut încotro și a trebuit să ofere un interviu. „Am fost, m-a sunat ăsta să mă duc și m-am dus. Poate mai mănânc și eu o bucată de pâine, mai e puțin și vin și alegerile. În fine, mi-a făcut plăcere să le gătesc.”

Undeva din spate, Sorin Ovidiu Vântu vine cu o teorie a conspirației și susține că cei doi ar fi frați de ciolan. Din păcate, în afara de noi, nu l-a mai luat nimeni în seamă.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *