HandbalSport

Liga Campionilor la handbal. Kiel întâlnește Kielce, iar Veszprem joacă cu Porto

Miercuri, 11 octombrie 2023, începând cu 19:45 vom avea parte de trei dueluri tari în Liga Campionilor la handbal masculin.

Celje întâlnește Montpellier, iar Veszprem joacă cu Porto, ambele partide fiind de la 19:45, iar seara se încheie cu Kiel vs. Kielce, de la 21:45.

THW Kiel (Kiel, Germania)

THW Kiel, echipa masculină de handbal din Kiel, Germania, este o forță incontestabilă în lumea handbalului. Cu o istorie strălucitoare și multiple titluri de campioană în Bundesliga și EHF Champions League, Kiel a stabilit standarde înalte în ceea ce privește performanța sportivă. Cu o bază de fani dedicată și o listă de jucători talentați, această echipă continuă să inspire și să încânte iubitorii de handbal din întreaga lume.

KS Vive Kielce (Kielce, Polonia)

Echipa masculină de handbal KS Vive Kielce din Kielce, Polonia, se bucură de o reputație strălucitoare în lumea handbalului. Cu numeroase titluri de campioană în campionatul polonez și cu succese notabile în EHF Champions League, Kielce demonstrează constant calitatea și pasiunea pentru acest sport. Echipa este recunoscută pentru jocul său ofensiv și pentru atmosfera incendiară din sala de handbal.

Telekom Veszprém HC (Veszprém, Ungaria)

Telekom Veszprém HC, echipa masculină de handbal din Veszprém, Ungaria, este una dintre cele mai eminente echipe din handbalul european. Cu numeroase titluri câștigate în Liga Ungară și prezență constantă în Final Four-ul EHF Champions League, Veszprém este sinonimă cu excelența sportivă. Fanii fideli și lista de jucători de clasă mondială fac din această echipă una dintre cele mai iubite și respectate în lumea handbalului.

FC Porto Sofarma (Porto, Portugalia)

Echipa masculină de handbal FC Porto Sofarma din Porto, Portugalia, aduce o contribuție semnificativă la handbalul portughez și european. Cu succese în campionatul portughez și cu participări notabile în competițiile europene, Porto își menține tradiția sportivă de calitate. Cu o creștere a popularității handbalului în Portugalia, Porto continuă să inspire tinerii și să încurajeze dezvoltarea acestui sport în țara lor.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *