Ce se mai întâmplă în lume?Lifestyle

La 86 de ani, DJ Vika încă mixează

DJ Vika, o femeie poloneză în vârstă de 86 de ani, devine protagonista unui documentar ce explorează povestea ei excepțională în industria muzicii electronice. Lăsând la o parte stereotipurile legate de vârstă, Vika continuă să lucreze ca DJ în cluburile de noapte din Varșovia și să transmită un mesaj pozitiv despre îmbătrânire.

Carismatică și plină de energie, Vika încurajează oamenii să se distreze și să investească în ei înșiși, demonstrând că vârsta nu trebuie să fie un impediment în a-ți urma pasiunea și să trăiești viața la maximum. Documentarul urmărește viața acestei femei și aduce în prim-plan portretul unei persoane care își acceptă vârsta, dar refuză să se lase influențată de prejudecăți.

Echipa de producție a documentarului dedicat vieții și carierei DJ Vika este determinată să ofere o perspectivă autentică asupra experiențelor ei, ilustrând modul în care aceasta continuă să aducă bucurie și entuziasm în lumea muzicii electronice. Filmul are scopul de a inspira femeile de toate vârstele să își urmeze pasiunile și să își trăiască viața în mod autentic, fără constrângeri legate de stereotipurile sociale sau de vârstă.

Dj-iță la 86 de ani, Vika a vrut să elimine ideea că doar un tânăr poate să fie DJ

Wirginia Szmyt, cunoscută sub numele de DJ Vika, este considerată cel mai vârstnic DJ din Polonia și posibil chiar din lume. Născută în 1938 la Vilnius și crescută în Polonia, Vika a avut o carieră inițială ca pedagog, lucrând cu copii cu dizabilități. După pensionare, a ales să devină DJ, ignorând comentariile negative și demonstrând că vârsta nu este un impediment pentru a-ți urma pasiunea.

Vika a ales să își trăiască viața în plin, susținând comunitățile LGBTQ+ și oferind sprijin persoanelor în vârstă și celor cu dizabilități. Prin decizia de a deveni DJ, ea reușește să transmită un mesaj puternic despre importanța exprimării autentice și a îmbrățișării vieții indiferent de vârstă sau stereotipuri sociale.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.