LifestyleVedete

Kylie Jenner și Timothée Chalamet își fac publică idila

Kylie Jenner și Timothée Chalamet și-au făcut publică relația lor foarte pasională la concertul lui Beyoncé!

Publicația TMZ a obținut imagini video cu cei doi, îmbrățișați, la spectacolul special al lui Beyoncé, care sărbătorea cea de-a 42-a aniversare luni seara la stadionul SoFi din Los Angeles.

Aceștia se aflau în zona VIP alături de sora lui Kylie, Kendall, de Lori Harvey, de prietena Justine Skye, și de Justin și Hailey Bieber. De asemenea, Adele, Zendaya și Kim Kardashian se aflau și ei acolo.

Cei doi au stat îmbrățișați aproape toată noaptea și au continuat să se sărute în mod deschis, în fața tuturor.

La un moment dat, Kylie i-a dat pălăria jos lui Timothée și i-a aranjat părul acestuia, un gest extrem de drăguț și intim.

În ianuarie 2023, Kylie s-a despărțit de partenerul său de lungă durată, cu care avea o relație tumultoasă. Sursele au relatat că Jenner a încheiat relația cu Travis Scott după sărbători, la sfârșitul anului 2022 sau începutul lui 2023.

Cei doi începuseră să se întâlnească în 2017 și au doi copii împreună: fetița pe nume Stormi, în vârstă de cinci ani, și băiatul Aire Webster, în vârstă de un an. Între timp, starul din „Don’t Look Up”, Timothée Chalamet, s-a zvonit că a încercat mai multe relații cu actrițele Eiza González, Lily-Rose Depp și Lourdes Leon.

Tot în ianuarie 2023, se pare că Kylie și Timothée s-au întâlnit pentru prima dată. Cei doi s-au văzut pentru prima dată când au participat la aceeași prezentare de modă Jean Paul Gaultier în ianuarie, în timpul Săptămânii Haute Couture de la Paris.

Un videoclip în care râdeau împreună la acest eveniment a fost publicat pe contul de Instagram pentru zvonuri despre celebrități, Deuxmoi. De asemenea, amândoi au participat la petrecerea de după Oscarurile Vanity Fair din 2023 în martie, dar nu au fost văzuți sau fotografiați împreună.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *