Satiră

Klaus Iohannis, primul român care a pus o manea pe plaiurile africane

S-a aflat de ce a mers Iohannis în Africa! A vrut să devină primul român care pune o manea pe plaiurile africane.

Detaliul acesta îl împărtășește chiar mâna dreaptă a președintelui. „A pus una clasică, de la regele FS și după i s-a deschis apetitul. Noroc că i-am luat 2 litri de vin de acasă, că aici… de abia găsești apă”, mărturisește acesta.

Astfel, Iohannis pare că scrie istorie și devine primul român care pune o manea pe plaiurile africane. Alții se zbat să descopere planete noi, dar fiecare cu a aia a mă-sii.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.