LifestyleVedete

Kate Middleton, anunț îngrijorător. Prințesa de Wales a declarat că are cancer

Vești mai puțin bune vin din Marea Britanie. Kate Middleton, prințesă de Wales, a anunțat că are cancer.

LIVING ERA BANNER

Kate, prințesa de Wales, a dezvăluit recent că se confruntă cu o luptă dificilă împotriva cancerului. Într-o înregistrare video emoționantă, prințesa a dezvăluit că a fost diagnosticată cu această boală după mai multe analize, după ce a suferit o intervenție chirurgicală în luna ianuarie. Deși se află la începutul tratamentului, Kate a mărturisit că urmează să înceapă chimioterapia.

Vestea a venit ca un șoc pentru mulți, iar prințesa a recunoscut că a trecut prin luni incredibil de dificile de când a aflat diagnosticul. Cu toate acestea, Kate s-a arătat puternică și hotărâtă să lupte împotriva bolii.

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer: „Un șoc uriaș”

Într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare X, fostul Twitter, Kate afirmă că a avut parte de un șoc uriaș la aflarea veștii.

„Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a mai spus Kate.

„După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine. Sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi”, spune Kate.

„Testele efectuate după operație au constatat că cancerul era prezent. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o ședință de chimioterapie preventivă și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament”, a declarat prințesa.

„Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a mai spus Kate.

Kate Middleton, cunoscută și sub numele de Catherine, Ducesă de Cambridge, este una dintre cele mai vizibile și iubite figuri ale familiei regale britanice. Născută pe 9 ianuarie 1982, în Reading, Anglia, Kate a devenit cunoscută în întreaga lume odată cu logodna și căsătoria sa cu prințul William, fiul prințului Charles și al prințesei Diana.

De-a lungul anilor, Kate Middleton a captat atenția publicului datorită grației, eleganței și angajamentului său față de cauzele umanitare. Ea a absolvit Universitatea St. Andrews din Scoția în 2005, obținând o diplomă în istoria artei. A fost aici unde și-a întâlnit viitorul soț, prințul William.

Căsătoria lor, care a avut loc în aprilie 2011, a fost un eveniment mondial urmărit de milioane de oameni. Kate Middleton a devenit rapid o prezență constantă în viața publică, reprezentând familia regală britanică la evenimente majore și călătorii diplomatice.

CITEȘTE ȘI – Prințul Harry și Meghan Markle plănuiesc să se mute înapoi în Marea Britanie

Unul dintre aspectele care a adus popularitate lui Kate Middleton este stilul său vestimentar sofisticat și accesibil. Ea este apreciată pentru eleganța și rafinamentul ținutelor sale, care au inspirat numeroase tendințe în moda contemporană.

Pe lângă rolul său public, Kate este și o mamă devotată. Ea și prințul William au trei copii: prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Kate este implicată activ în creșterea și educarea copiilor săi, iar familia lor este adesea surprinsă în imagini publice care reflectă bucuria și căldura din interiorul lor.

În calitate de Ducesă de Cambridge, Kate Middleton continuă să promoveze cauzele umanitare, în special cele legate de sănătatea mentală, educație și sprijinul familiilor. Ea reprezintă o imagine modernă și inspirațională a monarhiei britanice, fiind admirată și respectată în întreaga lume pentru devotamentul ei față de datorie și implicarea în comunitate.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

.