LifestyleVedete

Johnny Depp și-a anulat concertul de la Budapesta. A fost găsit inconștient în camera de hotel

Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera de hotel! Artistul și trupa sa, Hollywood Vampires, nu au mai concertat la Budapesta, spre dezamăgirea fanilor. 

Arena a fost plină de fanii nerăbdători și dornici, unii dintre ei au parcurs chiar sute de kilometri pentru a vedea spectacolul, care, din păcate, nu a mai avut loc.

„Totul era pregătit, scena era pregătită, echipa din culise era pregătită. Nici măcar nu mi-a trecut prin cap că ar putea exista o problemă, mai ales că membrii trupei testaseră instalaţia de sunet, care fusese pregătită pentru după-amiază.

Nimeni nu s-a gândit la că Johnny Depp nu ar participa, microfonul său fusese montat de un membru al staff-ului, dar acest lucru nu este neobişnuit pentru astfel de vedete”, spune o sursă Blikk pentru publicația Blikk.

În momentul în care s-a anunțat că spectacolul a fost anulat, majoritatatea au crezut că este vina lui Depp, despre care se știe că a avut probleme cu drogurile și alcoolul. De asemenea, există zvonuri cum că ar fi vorba despre o cădere nervoasă a actorului din „Pirații din Caraibe”.
 
„Tot ce am auzit este că Depp a fost surescitat, nici măcar nu a putut părăsi hotelul. Am auzit, de asemenea, că au chemat un medic pentru a vedea dacă nu cumva este vorba de ceva mai mult decât un simplu exces ca un star rock”, a spus o sursă din stafful hotelului.
 
Cu toate acestea, se pare că trupa Hollywood Vampires se întoarce în curând! Băieții își vor continua turneul în Europa, cu spectacolul final în Germania, pe 23 iulie. Ei vor compensa aparițiile anulate cu un set de trei zile în SUA, care se încheie pe 30 iulie.
În ciuda eșecurilor, Hollywood Vampires este un super grup care concertează din 2012, Johnny manifestându-și talentele muzicale la slide, ritm și chitară principală, precum și la voce.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *