Satiră

Irinel Columbeanu, în pericol! Firea revine în PSD. „Poate îl bagă și pe IRI în beci, la azilele groazei”

Gabriela Firea și-a reluat funcțiile la PSD. La aflarea veștii, Irinel Columbeanu aproape că s-a ascuns în beci de unul singur.

După ce Gabriel Firea a revenit la PSD, Irinel Columbeanu este în pericol. Odată cu revenirea ei, ar putea să reapară „azilele groazei”, iar IRI, de frică, s- ascuns el singur în beci.

„M-am băgat aici, că vine nebuna asta și cine știe ce idei mai are”, spune cu lacrimi în ochi, fostul miliardar.

„Ieși bă afară că acolo stă numai vinul”, strigă Serghei răzând.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.