Satiră

Iohannis, la 15 zile de la Revelion: „An nou fericit!” Motivul? Prea multe călătorii cu avion privat și schimbări de fus orar

La 15 zile distanță de Anul Nou, Iohannis vine cu un anunț de mare interes pentru poporul român! „La mulți ani!”, este mesajul transmis de președinte.

Klaus Iohannis își cere scuze. Se pare că acesta nu mai știe prin ce colț al lumii se mai află și a uitat complet de noul an.

„Îmi cer scuze la domnu’ popor român, dar m-am luat cu Miami, cu Dubai, cu țări din astea în care voi ajungeți doar pe Youtube. În fine, ce voiam să vă zic, să aveți un an nou fericit și să sperăm că ajung și eu ceva pe la NATO”, a transmsis președintele.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.