Satiră

Iohannis a dat cărțile pe față: „Din meditații am bani să mă plind cu avioane private”

Klaus Iohannis nu a putut să mai țină în el, iar după mai bine de șapte ani rupe tăcerea! „Strâng bani de ani de zile să mă plimb cu avionul privat.”

LIVING ERA BANNER

Președintele României a mărturisit tot, în emisiunea 40 de aceleași răspunsuri cu Denise Rifai. Nici aici nu scapă de ciuma roșie, pardon, întrebarea roșie.

„Da, este adevărat. Pun bani la pușculiță de când am devenit președinte. Visul meu era să mă plimb pe banii voștri (pardon, pe banii mei) cu avion privat. De aceea și circulam cu bicicleta în poza de mai sus; nu mai aveam bani de gaz luna aia”, spune Iohannis.

„Dar greu i-am strâns. Mai bine mă angajam la Realitatea ca Rareș Bogdan”, este concluzia trasă de Klaus.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

.