Satiră

Încep donațiile pentru Cristi Borcea, care nu mai poate plăti zeci de pensii alimentare. De Crăciun, fii mai bun!

De Crăciun, fii mai bun! Donează și tu pentru Cristi Borcea. Fostul patron Dinamo nu mai poate face față cu atâtea pensii alimentare.

„Cine l-a pus să facă atâția copii? Mai are puțin și ajunge precum Irinel…”, spune un apropiat.

De aceea, prietenii lui s-au unit și au făcut un ONG sub sloganul: „În România lui Borcea, donează și tu acum în post, ca să aibă copiii lui Borcea un viitor plin de rost”.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.