Satiră

Încă un transfer! Ofticați că Mbappe nu a semnat cu ei, arabii l-au transferat pe Gheboasa

Arabii nu se mai opresc din transferuri! După Cristiano Ronaldo, Neymar și alte vedete de renume, acum au oficializat transferul lui Gheboasa!

ghbeboasa arabi mbappe

Impresionați de concertul de la UNTOLD, când trapo-fotbalistul a cântat „Dă-i țiganca”, arabii nu au mai stat pe gânduri și i-au făcut o ofertă istorică! 100 de milioane de euro + 1.000 RON BONUS, asta ca să plătească amenda pe care a primit-o de la jandarmerie.

Toată povestea a plecat de la festivalul SAGA, când Kylian „Gheboasa” Mbappé și-a făcut apariția pe scenă astfel:

După ce câțiva impresari arabi au văzut filmarea, discuțiile au și început, iar, într-un final, se pare că s-a concretizat totul: Gheboasa va juca în Arabia Saudită. Din păcate pentru el, nu poate cânta melodia „Dă-i țiganca”, asta dacă vrea să mai trăiască acolo.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *