Satiră

Iliescu, speriat de „azilele groazei!” „Bine că nu m-a dus nimeni, că altfel eram mort deja!”

A avut noroc și de data aceasta! Ion Iliescu a vorbit despre situația din „azilele groazei” și afirmă, cu stupoare, că nu știa nimic!

Fostul președinte al României este îngrozit de ce se petrece în țara pe care a condus-o. I-a arătat și soției Nina! „Bine că nu m-a dus nimeni acolo, că altfel eram deja mort! Vreau să prind 1989 de ani”, mărturisește Iliescu.

Fostul agent KGB, care a avut legături puternice cu Gorbaciov, a vorbit și despre războiul din Ucraina, pe care îl aștepta de ceva timp. „Știam din ’30 că va veni momentul, de asta m-am și ambiționat să trăiesc până acum. Să mai prind un război. E ca un drog. Așa cum devii dependent de păcănele, așa am devenit eu dependent de războaie!”

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *