Eu ce mai citesc?Lifestyle

„Hotelul Portofino”, de J.P. O’Connell. Un roman perfect pentru fanii Downton Abbey si The Crown

„Hotelul Portofino”, de J.P. O’Connell este un roman perfect pentru iubitorii Downton Abbey si The Crown! O dramă istorică amețitoare despre o familie britanică care deschide un hotel de lux pe magica Riviera italiană, în timpul anilor ’20.

LIVING ERA BANNER

„Hotelul Portofino”, de J.P. O’Connell

Pe Riviera italină, în 1926, în „Hotelul Portofino”, luxul e la el acasă, prosecco-ul curge în valuri, iar rafinații gliteratti (n.r. persoane care sunt faimoase, bogate și atractive) se bucură de soarele prezent pe cerul senin. Cu toate acestea, norii negri încep să-și facă simțită prezența.

Hotelul Portofino J.P. O'Connell

„Hotelul Portofino” este în funcțiune de puțin timp, dar problemele deja au apărut pentru proprietara sa, Bella Ainsworth. Oamenii cu bani au pretenții foarte multe și sunt din ce în ce mai greu de mulțumit, iar ea a ajuns ținta comploturilor pe care un politician corupt le-a pus la cale.

Omul o amenință că o va târâ în lumea nu prea prietenoasă din politica din Italia, cea a lui Mussolini. Mai mult, căsnicia Bellei e pe cale să se destrame, iar fiul ei, Lucian, încă se luptă cu traumele provocate de Primul Război Mondial.

Speranțele familiei Ainsworth se îndreaptă spre viitoarea căsătorie a lui Lucian, doar că nimic nu merge așa cum au plănuit. Fiecare nouă încurcătură riscă să dea naștere unor probleme din ce în ce mai mari.

Filmul „Hotelul Portofino”

Hotel Portofino este un serial de televiziune dramă britanic de epocă, creat și scris de Matt Baker.

Baker a creat și a scris prima serie în toamna anului 2020. Secvențele principale au avut loc în Rijeka, Lovran și Rovinj, Croația, iar o mică parte a fost filmată în Portofino, Italia, în 2021. O romanțare a serialului, scrisă de JP O’Connell, a fost publicată în decembrie 2021 înainte de lansarea serialului pe BritBox.

BetaFilm Group se ocupă de distribuția internațională a serialului. În iunie 2021, s-a anunțat că prima serie din Hotel Portofino a fost vândută către BritBox și ITV, Sky Italia, Foxtel în Australia și radiodifuzorul american PBS.
 
Vânzările s-au extins către DR în Danemarca, Sveriges Television, NRK din Norvegia, Yle în Finlanda, radiodifuzorul islandez Sýn și NPO în Olanda până în octombrie.
 
BritBox a lansat un trailer pentru prima serie pe 5 ianuarie 2022.
 

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *