Satiră

Horia Constantinescu a închis „Taverna Racilor”, pentru că Pescobar s-a băgat peste peștii lui

Continuă scandalul mediatic între cei doi coloși de baltă. Horia Constantinescu a închis „Taverna Racilor”, pentru că a crezut că Pescobar e pește și s-a băgat peste peștii lui.

„Acum… asta e. Am o propunere de închidere de un an pentru el, îmi pare rău. Eu am crezut că e pește, nu că vinde pește… Am și eu, na, ca tot omu’, una-două fetițe… „, spune președintele WANPC.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *