ActualitateTech

Homeland, platformă de socializare 100% românească

Homeland – The Social Networ este o nouă platformă de socializare cu capital românesc, o platformă inovatoare care redefinește experiența utilizatorului. Aplicația este disponibilă atât de pe App Store, cât și pe Google Play.

LIVING ERA BANNER

„Homeland, o platformă inovatoare care redefinește experiența utilizatorului în mediul de socializare online, își propune să devină o forță pozitivă și inspirațională în cadrul rețelelor de socializare, punând accentul pe valorile reale, pe cultură și pe un stil de viață echilibrat.

Rețeaua de socializare Homeland include toate modulele întâlnite în rețelele de socializare tradiționale (chat, grupuri, postări etc.), precum și feed-uri din fiecare categorie de interes selectată în timpul creării profilului, oferind utilizatorilor actualizări relevante pentru a-și îmbunătăți activitățile”, se arată în descrierea aplicației.

Rețeaua de socializare Homeland aduce îmbunătățiri semnificative experienței utilizatorilor prin introducerea unor abonamente lunare, oferind beneficii exclusive pe platformă. Utilizatorii vor avea acum opțiunea de a-și verifica autenticitatea, obținând bifele albastre pentru a indica faptul că profilurile lor au fost verificate. De asemenea, va fi introdusă funcționalitatea „Who viewed my profile”, permițând utilizatorilor să vadă lista persoanelor care le-au vizualizat profilul lor în ultimele 24 de ore.

Pentru afaceri, Homeland oferă acum oportunități extinse de promovare prin integrarea modulului de publicitate CHRDads. Această inovație deschide noi căi pentru companii de a-și promova produsele și serviciile către o audiență țintă, consolidând astfel poziția Homeland în peisajul rețelelor de socializare. Prin aceste actualizări, platforma vizează să ofere o experiență îmbunătățită și mai interactivă utilizatorilor săi.

“Homeland este conceput pentru a simula confortul, libera exprimare și sprijinul în autocunoaștere și dezvoltare proprie oferite de locul pe care obișnuim să-l numim ‘acasă’. Cu prieteni reali, oameni care ne inspiră, comunități din care învățăm, postări doar din zone interes selectate de către utilizator, pozitivitate și siguranță”, adaugă Ionel Mugurel Gabriel.

Homeland, disponibilă și în afara Europei

“Suntem entuziasmați să lansăm aplicația Homeland în toată lumea. După lansarea oficială, am hotărât să raspândim viziunea Homeland și în afara Europei. Echipa noastră a lucrat continuu în ultima perioadă pentru a corecta erorile descoperite în versiunea oficială și pentru a crea noile funcționalități din cadrul platformei, ce urmează a fi implementate cât de curând. Personalizăm experiența utilizatorilor încă de la înregistrare și oferim o resursă semnificativă pentru cei în căutare de cunoaștere și conexiuni autentice”, declară Directorul General al Chromosome Dynamics.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

.