ActualitateArtăLifestyle

Hermes redefinește luxul. 125 de dolari pentru un plic de mătase reutilizabil

Reputatul brand de lux Hermes continuă să surprindă și să redefinească conceptul de lux odată cu lansarea unei serii de obiecte inedite și excepționale. Printre acestea se numără un plic din mătase în valoare de 125 de dolari, conceput pentru a fi o declarație de eleganță și rafinament, dar și pentru a fi reutilizabil, fiind perfect încadrat în celebrele genți Hermes, Birkin sau Kelly.

LIVING ERA BANNER

Brandul vine și cu un element extravagant pentru birou, oferind un paperweight în formă de ciupercă, la prețul de 1.350 de dolari. În plus, gama de accesorii include și un mouse pad din piele de bivol, cu un preț de 405 dolari, precum și o tăviță de corespondență în valoare de 780 de dolari, ambele reflectând atenția excepțională la detalii care caracterizează Hermes.

O altă creație remarcabilă este prespapie în formă de ciupercă, cu două variante de preț: 1.350 de dolari și 1.800 de dolari. Fiecare presă pentru hârtii este unică, culorile și modelul fiind o surpriză, iar dimensiunile variază. Aceste produse, fabricate din piele de calitate superioară, adaugă un plus de sofisticare oricărui spațiu de lucru.

Cu toate acestea, pe platforma TikTok, unii utilizatori manifestă nemulțumire și simt că aceste produse de lux sunt exagerat de scumpe, semnalând o perspectivă diferită asupra brandului Hermes.

Mica istorie a Hermes

Hermes este unul dintre cei mai prestigioși producători de articole de lux din lume, cu o istorie bogată și o reputație remarcabilă în domeniul modei și al accesoriilor. Fondată în 1837 la Paris de către Thierry Hermès, compania a început ca un atelier specializat în producția de harnașamente (n.r reprezintă totalitatea obiectelor necesare la înhămarea, înșeuarea și conducerea calului) și echipamente pentru călărie. Cu timpul, Hermes și-a extins gama de produse iar acum include accesorii de lux, marochinărie, îmbrăcăminte și parfumuri.

Unul dintre aspectele definitorii ale brandului este atenția deosebită acordată calității și meșteșugului. Fiecare produs Hermes este realizat cu o grijă meticuloasă pentru detalii, folosind materiale de cea mai înaltă calitate și tehnici tradiționale de producție. Simbolul iconic al casei, „caleașca și calul,” amintește de rădăcinile sale equestre și subliniază eleganța și rafinamentul asociate brandului.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

.