Vedete

Harry și Meghan, la un pas de despărțire?

Harry și Meghan sunt pe cale să se despartă, asta potrivit zvonurilor, după cinci ani de căsnicie. La începutul acestei săptămâni, RadarOnline a relatat că ducele și ducesa de Sussex „se vor separa o perioadă” pentru a se vindeca și a-și reface relația.

LIVING ERA BANNER

„Harry nu se potrivește în lumea de prost gust a lui Meghan”

„Încearcă să-și dea seama ce i-a lovit. Harry nu se potrivește în lumea de prost gust a lui Meghan din Tinseltown”, a declarat o sursă pentru publicație, adăugând că el speră să se „regăsească pe sine”, scrie The Spectator.com.

RadarOnline a mai susținut că Harry plănuiește o călătorie în Africa, singur, pentru a filma un documentar, spunând că Prințul consideră continentul ca fiind a doua sa casă și locul unde se simte „cel mai mult ca el însuși”.

Răspunzând zvonurilor privind divorțul, o sursă apropiată familiei regale britanice a declarat pentru The Spectator că „nu a fost nimic surprinzător să audă asta”â și a adăugat că „există puțină simpatie pentru Harry în rândul familiei, după tot ce a făcut”.

La scurt timp după povestea RadarOnline, un apropiat al cuplului a declarat pentru Page Six că orice speculație privind o despărțire este falsă. „Nu este adevărat, este literalmente inventat”, au susținut aceștia. Cu toate acestea, încercările cuplului de a înăbuși zvonurile nu prea au efect. La începutul acestei săptămâni, un informator anonim a declarat pentru Deuxmoi că perechea „și-a vândut conacul din Montecito” și că Harry „locuiește în alt loc”. În ultimul episod al podcastului DeuxMoi,Enty, care conduce site-ul de articole oarbe Crazy Days and Nights, a declarat că el crede că o separare este posibilă în viitor, lansând ipoteza că Meghan și Harry au etici și aspirații profesionale diferite.

„Dacă m-ați fi întrebat acum un an, aș fi spus nu. Dar dacă m-ați întreba acum, aș spune că este posibilă (n.r. o despărțire)”, a spus el. Cuplul s-a confruntat cu situații dificile, mai ales după ce contractul lor cu Spotify, în valoare de 20 de milioane de dolari, a luat sfârșit la începutul acestei luni. Us Weekly a relatat la sfârșitul lunii iunie că Harry și Meghan au fost supărați de modul în care presa i-a tratat după ce contractul lor s-a încheiat. „Se pare că este atac după atac în aceste zile, cu oameni care se aliniază împotriva lor”, a declarat o sursă pentru revistă. „Sincer, atât ea, cât și Harry s-au săturat de asta”.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *