Satiră

Haos în Pipera. Corporatiștii au ieșit în stradă: „Nu ne mai dau cafea la birou!”

Șoseaua Pipera a fost blocată în această dimineață de corporatiștii din zonă, supărați că le-au tăiat cafeluța de la birou.

LIVING ERA BANNER

„După ce că ne aduceau cea mai proastă cafea, au tăiat-o și pe aceasta. Este ceva de neacceptat pentru o companie cu un așa renume”, spune un angajat.

„Numai din cauza lui Vlad de la IT se întâmplă toate astea. A cerut mărire de salariu și probabil că nu au mai avut buget. Dar, ce, pe Windows XP nu se poate lucra?”, spune revoltat un altul.

Surse spune că urmează să le taie și fructele care vin în fiecare vineri, la 10 dimineața fix. CEO-ul companiilor urmează să aibă un meeting cu fiecare în parte pentru a cere un feedback familiilor din Pipera.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *