Satiră

Haos în Pipera. Corporatiștii au ieșit în stradă: „Nu ne mai dau cafea la birou!”

Șoseaua Pipera a fost blocată în această dimineață de corporatiștii din zonă, supărați că le-au tăiat cafeluța de la birou.

„După ce că ne aduceau cea mai proastă cafea, au tăiat-o și pe aceasta. Este ceva de neacceptat pentru o companie cu un așa renume”, spune un angajat.

„Numai din cauza lui Vlad de la IT se întâmplă toate astea. A cerut mărire de salariu și probabil că nu au mai avut buget. Dar, ce, pe Windows XP nu se poate lucra?”, spune revoltat un altul.

Surse spune că urmează să le taie și fructele care vin în fiecare vineri, la 10 dimineața fix. CEO-ul companiilor urmează să aibă un meeting cu fiecare în parte pentru a cere un feedback familiilor din Pipera.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *