ActualitateHealth&FitnessInternaționalVedete

Halle Berry: perimenopauza și impactul său asupra sănătății femeilor

Celebrități precum Halle Berry, Gwyneth Paltrow și Naomi Watts devin voci pentru femeile aflate în perimenopauză și menopauză, lansând afaceri axate pe sănătate și bunăstare.

LIVING ERA BANNER

Halle Berry, câștigătoarea premiului Oscar și iconă a Hollywood-ului, a adus lumina asupra unei chestiuni delicate – perimenopauza și menopauza – într-o discuție recentă cu prima doamnă a SUA, Jill Biden. Berry, în vârstă de 57 de ani, a dezvăluit că a confundat simptomele perimenopauzei cu herpesul, experiență care a condus la lansarea unei comunități digitale dedicate sănătății și bunăstării femeilor aflate în această etapă a vieții, ne spune El Pais.

Halle Berry: O nouă perspectivă asupra sănătății femeilor

Într-un eveniment organizat de agenția de impact social Propper Daley, Berry și Biden au abordat subiecte legate de sănătatea femeilor și menopauză, punând accentul pe importanța de a recunoaște și de a îmbrățișa această etapă naturală a vieții. Berry a împărtășit publicului că simptomele pe care le-a experimentat, inclusiv durerile vaginale, au fost inițial atribuite greșit herpesului, dar s-a dovedit ulterior că erau efecte ale perimenopauzei, subliniind nevoia unei mai bune educații și conștientizări asupra acestor schimbări hormonale.

Această conștientizare a condus la lansarea Rē-spin, o platformă digitală dedicată exclusiv sănătății și bunăstării femeilor în perimenopauză și menopauză. Lansată în ianuarie anul trecut, Rē-spin oferă conținut informativ și sprijin comunitar pentru femeile care se confruntă cu aceste tranziții hormonale.

De la Hollywood în întreaga lume: Voci puternice pentru sănătatea femeilor în menopauză

Deși nu este clar încă cum se va dezvolta latura de afaceri a comunității lui Berry, aceasta se alătură altor celebrități, precum Gwyneth Paltrow și Naomi Watts, în eforturile de a aduce lumina asupra menopauzei și de a oferi soluții pentru simptomele asociate.

Paltrow, prin brandul său Goop, a lansat Madame Ovary, un pachet de vitamine și suplimente pentru femeile de peste 40, 50 și 60 de ani, în timp ce Watts a creat Stripes, un brand de produse cosmetice conceput pentru a ajuta femeile să facă față schimbărilor pielii în timpul menopauzei.

În plus, actrița Drew Barrymore și altele au investit în Evernow, o companie de telemedicină care oferă consultații online pentru terapia hormonală în menopauză.

Aceste inițiative evidențiază o schimbare semnificativă în abordarea menopauzei în societatea modernă, cu celebrități și antreprenori angajându-se activ în furnizarea de soluții și sprijin pentru femeile care trec prin această etapă a vieții. Prin educație, conștientizare și inovație, speră să aducă o schimbare pozitivă în viața femeilor din întreaga lume.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

.