Travel

Google Maps premiază România. Nouă castele și cetăți au primit „Recenzia de Aur”

Google Maps premiază România! Nouă castele și cetăți au primit „Recenzia de Aur”. Este un proiect anual aflat la a treia ediție și sunt premiate cele mai apreciate locații de pe Google Maps.

Nouă castele și cetăți au primit „Recenzia de Aur”

„Nouă castele și cetăți din România au primit „Recenzia de Aur”, distincție acordată de Google Maps pentru cele mai apreciate locații din fiecare regiune a țării! Obiectivele turistice câștigătoare s-au remarcat prin ratingul obținut și numărul mare de recenzii:
 
1. Palatul Culturii din Iași (Moldova);
2. Cetatea Alba-Carolina din Alba Iulia (Transilvania);
3. Castelul Peleș din Sinaia (Muntenia);
4. Castelul Károlyi din Carei (Maramureș);
5. Cetatea de Scaun a Sucevei (Bucovina);
6. Cetatea Oradea (Crișana);
7. Cetatea Medievală a Severinului din Drobeta-Turnu Severin (Oltenia);
8. Cetatea Medievală Enisala (Dobrogea);
9. Bastionul Maria Theresia din Timișoara (Banat).
 
Într-o lume digitală în continuă mișcare, recenziile autentice devin tot mai importante pentru cei care călătoresc. Din dorința de a găsi acele detalii care fac diferența, ei se inspiră din experiențele și poveștile trăite de alți turiști și, astfel, se pregătesc pentru aventura care îi așteaptă. Drept urmare, Google Maps devine adesea un instrument esențial pentru a cunoaște mai bine oferta destinației alese.
 
Felicitări tuturor câștigătorilor! Pentru analiză, Google a selectat locațiile cu un profil verificat și actualizat, din categoriile castele, palate, cetăți și fortărețe, transmite Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului pe pagina de Facebook.
 
 

„Pe Google Maps se găsesc mii de recenzii de calitate, iar adeseori turiștii se inspiră din ele înainte de a decide să viziteze un obiectiv turistic. Mai mult, cele mai noi funcții AI din Google Maps, precum Immersive View, Rute Ecologice, sau Google Lens, îi pot ajuta pe turiști să se orienteze mai bine în călătoria lor printr-un oraș nou, din țară sau străinătate, sau să descopere monumente istorice excepționale. Castelele și cetățile sunt obiective turistice importante și ne-am bucura ca prin Recenzia de Aur, cât și prin Google Maps să reușim să aducem o mai mare vizibilitate asupra monumentelor istorice din România”, a declarat Elisabeta Moraru, Country Director Google România.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *