Actualitate

Google lansează o nouă funcție pentru Maps

Google a lansat funcția „Immersive View” pentru Maps, oferind utilizatorilor o experiență de navigare în 3D în destinații din întreaga lume. Această funcție utilizează imagini captate cu camere montate pe platforme și dispozitive aeriane cu 4 lentile, permițând utilizatorilor să exploreze destinațiile în detaliu.

Noul feature permite utilizatorilor să navigheze prin orașe, pe străzi și să descopere obiective turistice într-un mod captivant și interactiv. De asemenea, oferă informații despre trafic în timp real, ajutându-i pe utilizatori să planifice călătoriile în mod eficient.

„Immersive View”

Lansarea „Immersive View” evidențiază angajamentul continuu al Google de a oferi experiențe inovatoare și interactive în cadrul platformei sale de hărți. Această nouă funcție promite să transforme modul în care utilizatorii explorează și navighează prin lumea din jurul lor.

„Deci, veți intra în Google Maps. Să spunem că vreți să mergeți pe jos de la clădirea feribotului până la Palatul Artelor Frumoase. Introduceți Palatul Artelor Frumoase ca destinație și apoi veți vedea o miniatură aici, o miniatură animată și apăsați pe ea, la fel cum faceți pentru Immersive View pentru locuri. Puteți să măriți și, dacă doriți, să examinați orice parte a traseului care vă interesează. Este pur și simplu o simulare a unei re-reprezentări a capturii. Nu este vorba de nicio cameră în direct. Ideea este de a face să pară real. Totul este o redare digitală a informațiilor capturate anterior”, a declarat Daniel Filip, inginer, Google.

Google Maps este una dintre cele mai populare și utile aplicații de navigație și hărți disponibile în prezent. Dezvoltată de Google, această aplicație oferă utilizatorilor posibilitatea de a explora hărți detaliate, de a găsi direcții, de a căuta locuri de interes și multe altele, atât pe dispozitivele mobile, cât și pe computere.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Google Maps este acuratețea și actualizarea constantă a informațiilor sale. Cu o bază de date vastă și în continuă extindere, Google Maps oferă detalii precise despre străzi, locații, adrese și servicii în apropierea utilizatorilor săi. Această acuratețe este vitală pentru călătorii, turism și planificarea rutelor, asigurând că utilizatorii ajung la destinațiile lor în cel mai eficient și convenabil mod posibil.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.