SportTenis

Game, set și meci pentru Novak Djokovic! Sârbul câștigă turneul de la Cincinnati. Gauff, triumfă și ea

Novak Djokovic l-a învins pe numărul 1 mondial, Carlos Alcaraz, cu 5-7, 7-6 (7), 7-6 (4) și a câștigat Openul de la Cincinnati. Pe tabloul feminin, americanca Coco Gauff a trecut fără prea mari probleme de Muchova, cu 6-3, 6-4.

LIVING ERA BANNER

Novak Djokovic și-a luat revanșa

Sârbul a reușit un meci spectaculos, reușind să revină de la 5-7, 2-4 și impunându-se într-un meci maraton, care a durat 4 ore și 49 de minute!

Tenismenul și-a luat revanșa în fața spaniolului, după finala pierdută la Wimbledon, în luna iulie a acestui an.

Acesta a fost cel de-al 39-lea titlu de Masters 1.000 din cariera lui Novak Djokovic și cel de-al 95-lea trofeu obținut la simplu.

„A fost o nebunie! Sincer! Chiar nu știu ce altceva aș putea spune. E greu de descris. E clar unul dintre cele mai tari meciuri din viața mea, indiferent de turneu, categorie, nivel, adversar. E incredibil!

De la început până la final, am trecut amândoi prin foarte multe suișuri și coborâșuri, puncte incredibile, joc mai slab, insolație, reveniri fantastice., a spus Novak Djokovic, potrivit sportskeeda.com.

La finalul partidei, Novak Djokovic și-a rupt tricoul de pe el, într-un gest rar întâlnit în tenis!

Coco Gauff câștigă turneul de la feminin

Coco Gauff, a șaptea favorită, a devenit prima adolescentă din ultimii peste 50 de ani care a câștigat Western & Southern Open cu o victorie cu 6-3, 6-4 în fața Karolinei Muchova, duminică, 20 august 2023.

Gauff, vicecampioană la Roland Garros în 2022, a câștigat primul său titlu Masters 1000, când Muchova a trimis în afara terenului un retur de forehand la a patra minge de meci a lui Gauff.

Americanca în vârstă de 19 ani și-a aruncat racheta în aer și a sărit în sus și în jos de bucurie după ce a supraviețuit unui meci de o oră și 56 de minute jucat la temperaturi extreme.

Într-un interviu acordat după meci, Gauff a dezvăluit că surorile Williams au fost motivul pentru care s-a apucat de tenis ca profesionistă și a explicat cum au influențat-o în copilărie.
 
„Cele mai mari surse de inspirație pentru mine au fost cu siguranță surorile Williams. Ele sunt motivele pentru care am început să joc tenis. Și, sincer, acele lupte erau fantastice. Adică, să ne uităm cine sunt ele pe teren și în afara lui”, a declarat ea pentru Tennis Channel.
 

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *