Satiră

FOTO: Olguța pregătește desființarea Corului Filarmonicii ”Oltenia” și înființarea Corului Manelonica „Oltenia”

Surse: Olguța pregătește desființarea Corului Filarmonicii ”Oltenia” și înființarea Corului Manelonica „Oltenia”.

LIVING ERA BANNER

Da! Se pare că Lia Olguța Vasilescu va face acest pas, după ce bombardierii din Craiova au ieșit la proteste.

„Nu mai putem asculta muzică clasică! Se aude în fiecare weekend, ne deranjează. Nu poate copiii să doarmă, doamnă!”, spune unul dintre ei.

„La noi în oraș nu s-a ascultat decât manele până acuma, nu înțeleg ce e asta”, completează altul.

Văzând acestea, mai ales că se apropie alegerile, Olguța a luat măsuri și va înființa Corul Manelonica „Oltenia”, cu Florin Salam dirijor.

olguța salam

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.