Satiră

FOTO: GSP devine SuperGESEPE, cu Ilie Dumitrescu redactor-șef

EXCLUSIV! Șefii Ringier au găsit soluția! GSP va deveni o SuperRedacție, cu un Super redactor-șef, dar se și rebranduiește. GSP devine SuperGESEPE.

gsp ilie dumitrescu

După scandalul iscat în redacția GSP, ca să nu-i afară CEO-ul Superbet și pe ei, șefii elvețieni au găsit soluția care pare să împace pe toată lumea! Vor redenumi site-ul și ziarul în SuperGESEPE, iar redactorul șef va fi nimeni altul decât Ilie Dumitrescu.

„Este o soluție de avarie, puteam PARIA că aici o să ajungem. Vedem ce cote mai avem pe parcurs”, spun șefii elvețieni.

Se pare că Sir Ilie Dumitrescu îl va aduce redactor-șef adjunct pe Bogdan Stelea. Adi Mutu este în discuții cu ei, dar poate veni doar pe colaborare.

De altfel, se pare că și emisiunea „Chefi la Cuțite” a devenit o SuperEmisiune, cu SuperInvitați, iar Antena 1 se va redenumi și ea: SuperAntena.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *