Satiră

Filelist se va închide, dar Ciolacu&CO au găsit soluția! Deschid FraierList – „Pentru ăia care au pus botu’ la suta de lei”

După ce Filelist, cel mai mare site de piraterie din România a anunțat că se va închide, Ciolacu&CO au găsit soluția! Vor pirata ei poporul român.

Ciolacu probabil că și-a descărcat de pe torrente ultimul bon de cumpărături de 100 de lei, căci altfel nu se explică. De asta, Ciolacu&CO au luat decizia de a deschide FraierList. Ideea le-a venit chiar după ce premierul României a fost la cumpărături.

„Păi cum să nu deschizi un FraierList. Nu vedeți? Deja am implementat-o, atunci când Ciolacu a mers la cumpărături. Au pus toți botu’ la vrăjeala lui de 100 de lei”, spune surse apropiate.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.