FotbalSport

„FCSB – Dinamo, un derby foarte dificil”, afirmă Charalambous

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a declarat, în conferința premergătoare meciului, că derby-ul cu „câinii roșii” va fi unul extrem de dificil, nivelul adversarei fiind mult mai ridicat decât cel din prima etapă. De partea cealaltă, Burcă, antrenorul celor de la Dinamo a afirmat că „întâlnim cea mai bună echipă din campionat.”

LIVING ERA BANNER

„Un meci dificil!”

„Încă o dată avem un derby, un meci dificil. Va fi greu, pentru că rezultatul pe care l-a făcut Dinamo în primul meci nu arată adevărata față a echipei, cred că sunt o echipă mai bună.

Depinde de ceea ce vom face noi. Jucătorii sunt într-un moment bun, ultima victorie ne-a ajutat, dar acum trebuie să fim concentrați pentru derby.

Ştiu istoria acestui derby, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Cel mai important pentru noi este că depindem de ceea ce facem noi pe teren, trebuie să avem atitudinea corectă, trebuie să fim agresivi.

Ştim foarte bine cum joacă Dinamo, i-am urmărit, dar noi avem un plan, o strategie și asta e cel mai important pentru noi, nu știu dacă ne pot surprinde”, a declarat Charalambous.

Îmi pare rău pentru suporteri că nu vor putea veni prea mulți”

„Mâine este un meci pe care noi îl vom juca acasă, chiar dacă jucăm pe Arcul de Triumf și este important pentru jucători să aibă acest sentiment, că joacă acasă. Cred că a fost o idee bună să jucăm aici. E un stadion OK.

Îmi pare rău pentru suporteri că nu vor putea veni prea mulți, dar cred că cineva de aici din România nu își dorește ca 35.000 de oameni să asiste la meci mâine și sunt fericiți dacă meciul se joacă pe un stadion mai mic. Mie nu mi se pare corect. 

Vor fi foarte mulți fani care nu vor putea asista la derby și probabil că e cineva fericit cu asta.

Pentru fotbalul românesc ar fi fost mai bine să fie mai mulți spectatori.

Ştiu că Dinamo a jucat foarte multe meciuri pe acest stadion, dar nu poți spune dacă acesta va fi un avantaj sau nu pentru ei.

Ştiu că vom juca pe același teren, nu vom găsi scuze, asta nu este o scuză în fotbal. Pe noi ne interesează doar rezultatul și cele trei puncte”, a completat Charalambous.

„FCSB, cea mai bună echipă din campionat”

De cealaltă parte, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a declarat că echipa sa este motivată și nerăbdătoare să înfrunte FCSB.

„Ne așteaptă un meci foarte dificil, contra celei mai bune echipe din campionat, cu jucători cu foarte mare talent. O echipă care anul trecut, dacă jucătorii ar fi fost puțin mai atenți, ar fi trebuit să câștige campionatul. 

Cred că suntem pregătiți. Cel mai important pentru noi este ca de la săptămână la săptămână să avem un joc cât mai bun. Foarte important pentru noi este progresul săptămânal”, a spus antrenorul dinamovist.

„FCSB excelează în atac. Au jucători foarte buni, de foarte mare talent. Indiferent la care dintre ei se va apela, sunt jucători care 1 contra 1 pot face diferența.

Au și un mijloc foarte bun, odată cu venirea lui Djokovic au câștigat mult mai mult echilibru. Este un jucător experimentat, care știe să dicteze ritmul jocului. Cred că au făcut un transfer foarte bun.

La fel și Băluță, folosit într-o poziție interesantă, pe care nu l-am mai văzut, dar unde a dat foarte bun randament”, a conchis Ovidiu Burcă.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *