FotbalSport

FCSB – Craiova. Oltenii caută victoria pe Arena Națională

Astăzi, de la 21:00, FCSB va întâlni FCU Craiova, într-un duel care va avea loc pe Arena Națională din București. Meciul poate fi urmărit pe Digi Sport 1, Orange Sport sau Prima Sport 1.

Preview FCSB – FCU Craiova 1948

În prezent, FCSB se situează pe locul al doilea în clasamentul general, având la activ nouă victorii, patru egaluri și două înfrângeri. Echipa a obținut patru victorii, două egaluri și o înfrângere în meciurile de pe teren propriu, ocupând locul cinci în această privință.

În ultimul lor meci competițional, FCSB a suferit o înfrângere în fața echipei Rapid București, scor 1-2. Darius Olaru și Siyabonga Ngezana sunt doi dintre jucătorii cheie ai echipei, neavând nicio absență în ultimele cinci meciuri, în timp ce Florinel Coman se clasează pe locul doi în topul celor mai bune pase decisive, cu șase pase de gol.

Pe de altă parte, FCU 1948 Craiova ocupă în prezent poziția a 14-a în clasament, având la activ patru victorii, trei egaluri și opt înfrângeri. În meciurile disputate în deplasare, echipa a obținut două victorii, două egaluri și trei înfrângeri, clasându-se pe locul 12 în această privință.

Ultimul lor meci competițional s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în fața echipei Universitatea Craiova. Aurelian Chițu este unul dintre jucătorii cheie pentru FCU 1948 Craiova, conducând clasamentul golgheterilor cu nouă goluri, în timp ce Yassine Bahassa și Benjamin Van Durmen sunt selecționați pe baza mediei de rating din ultimele cinci meciuri disputate în acest turneu.

În ultimele cinci dueluri din cadrul turneului dintre FCSB și FCU 1948 Craiova, echipa FCSB a triumfat de trei ori, bifând și două remize. Ultima întâlnire dintre aceste formații a avut loc în luna iulie a anului 2023, când FCSB a ieșit învingătoare cu scorul de 3-1.

Atmosfera promite să fie una intensă, iar aceste amintiri recente își vor pune amprenta asupra partidei, alimentând rivalitatea dintre cele două echipe.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.