Satiră

EXCLUSIV! Iohannis alege să taie porcul anul acesta la „frații” din Japonia

După turul din Africa și Dubai, unde Iohannis a ajuns cu „treabă”, ca orice român, sau, pe românește, că are el niște combinații, acum PREȘedintele României a ales locul unde să taie porcul.

El, alături de Prima Doamnă la plecări în străinătate, au ales să meargă la frații japonezi pentru a tăia porcul.

„Anul trecut a făcut urât de tot când l-a tăiat, nici nu l-a asomat. A urlat toată dimineața…”, spune un vecin de-ai lui Iohannis.

Ca să nu mai aibă probleme, va căra porcul în Japonia, cu avionul privat.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.