ActualitateCe se mai întâmplă în lume?

„Eroul cu aripi” de pe zborul Southwest Airlines

Un pasager de 38 de ani a hotărât că, pentru el, zborul cu Southwest Airlines nu era suficient de plin de adrenalină și a luat măsuri extreme, deschizând ușa de urgență și urcându-se pe aripă.

Chiar dacă avionul nu decolase încă de pe pista Aeroportului Internațional Louis Armstrong din New Orleans, pasagerul, un adevărat „erou cu aripi”, și-a făcut apariția dramatică, împingând limitele călătoriilor aeriene la un cu totul alt nivel, relatează Sky News.

Aripi și haos: Când zborul devine o aventură nebănuită!

La sosirea autorităților, bărbatul a fost găsit „incoerent și nu era pe deplin conștient de ceea ce îl înconjoară”. Cu toate acestea, se pare că nici măcar el nu era pregătit pentru nivelul de șoc și surpriză pe care l-a cauzat. Poliția a declarat că nu a fost găsit în posesia vreunui tip de armă, iar investigația inițială nu a indicat niciun motiv aparent pentru escapada sa aeriană spontană.

Contrar zvonurilor că individul a fost arestat, poliția a corectat informația, precizând că bărbatul a fost dus la spital pentru că ofițerii au considerat că „suferă de o urgență de sănătate mintală”. Cu alte cuvinte, poate că avem de-a face cu un caz de fobie de zbor sau, cine știe, cu o interpretare neconvențională a călătoriilor pe aripi.

Cu toate acestea, Southwest Airlines și-a lăudat echipajele de zbor și de la sol pentru „acțiunea lor rapidă” în gestionarea situației, cu un reprezentant al companiei exprimându-și scuzele față de clienții deranjați de acest incident neașteptat. În ciuda anulării inițiale a zborului, surse afirmă că aeronava a reușit în cele din urmă să decoleze spre destinația finală, Baltimore.

Aeroportul a confirmat evenimentul ca fiind „o coborâre neautorizată a unui pasager Southwest Airlines din aeronavă”, iar acum așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă acest „erou cu aripi” va deveni subiect de discuție în cadrul istoricului pasagerilor excentrici ai aviației comerciale. Un zbor de neuitat pentru toți cei implicați și un motiv de râs pentru restul pasagerilor!

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Cătălin B
Cu o experiență de peste 20 de ani în media, Cătălin iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze.

.