Tech

Elon Musk pregătește o schimbare majoră pentru Twitter

Elon Musk a anunțat că urmează noi modificări la Twitter: „În curând ne vom lua rămas bun de la brandul Twitter și, treptat, de la toate păsările”, a transmis acesta pe rețeaua de socializare.

Într-un tweet, miliardarul a adăugat: „Dacă un logo X suficient de bun va fi postat la noapte, îl vom introduce mâine la nivel mondial”.

Cum va arăta noul logo Twitter?

Musk a postat un video cu un „X”, iar mai târziu, într-un chat audio Twitter Spaces, a răspuns „Da” când a fost întrebat dacă logo-ul Twitter se va schimba, adăugând că „ar fi trebuit să se facă cu mult timp în urmă”, notează agenția de știri Reuters.

Sub mandatul tumultuos al lui Musk de când a cumpărat Twitter în octombrie, compania și-a schimbat numele comercial în X Corp, reflectând viziunea miliardarului de a crea o „super aplicație” precum WeChat din China.
 
Compania nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.
 
Site-ul Twitter spune că logo-ul său, înfățișând o pasăre albastră, este „cel mai recunoscut activ al nostru”. „De aceea îl protejăm atât de mult”, a adăugat el.
 
Pasărea a fost înlocuită temporar în aprilie de câinele Shiba Inu al lui Dogecoin, contribuind la creșterea valorii de piață a monedei meme.
 
Compania a fost criticată pe scară largă de către utilizatori și profesioniști de marketing când Musk a anunțat la începutul acestei luni că va limita numărul de tweet-uri pe care le puteți vedea.
 
Limitările zilnice au ajutat la creșterea serviciului rival deținut de Meta, Threads, care a depășit 100 de milioane de persoane care și-au făcut cont, în doar cinci zile de la lansare.
 
 
Cel mai recent scandal care implică Twitter a fost un proces intentat marți prin care firma datorează cel puțin 500 de milioane de dolari indemnizație, asta pentru că și-a concediat o parte din angajați. De când Musk a achiziționat-o, acesta a dat afară mai mult de jumătate din forța de muncă pentru a reduce costurile.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *