Satiră

Elon Musk, noul Cristi Borcea. Miliardarul, la al zecelea copil. „Vreau să trăiesc din alocațiile lor”

Miliardarul Elon Musk ia lecții de la Cristi Borcea. Fostul conducător al „câinilor roșii” se pare că i-a dat meditații în secret fondatorului Tesla.

LIVING ERA BANNER

Elon Musk se pare că este la al zecelea copil! Potrivit surselor noastre, se pare că cei doi pun la cale să înființeze o nouă echipă Dinamo, cu sânge din sângele lor.

Musk se pare că l-a vizitat pe Borcea în secret, cât timp acesta era în pușcărie, unde au pus la cale un plan malefic. Pe lângă faptul că cei doi doresc să trăiască din alocațiile copiilor, vor ca în lume să existe numai copii făcuți de ei.

Într-un interviu acordat ETNO TV, o vecină de-a lui Elon Musk spune că s-a săturat să-l audă seară de seară cum concepe copii. Se pare ca tavanul e din rigips și se aude orice sunet.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *