Satiră

După scandalul Gheboasa, Jandarmeria ia măsuri. Va amenda fiecare cetățean care înjură

După ce Gheboasa a urcat pe scena Untold și a fost criticat pentru versurile melodiei „Dă-i țiganca”, trapper-ul a fost amendat de Jandarmeria Română cu 1.000 de lei. B.U.G Mafia și restul trupelor care folosesc un limbaj licențios în muzica pe care o cântă aproape că scăpaseră, dar, ca să nu bată la ochi că Gheboasa e țigan, oficialii români au amendat și ceilalți artiști.

LIVING ERA BANNER

Ofticați pentru că cetățenii români cu salariul minim pe economie nu au primit și ei amendă, au ieșit la proteste în Piața Victoriei!

„Cum adică să primească doar Gheboasa 1.000 de lei amendă??? Vrem și noi. Acum se pare că favorizează țiganii iar pe noi ne-au uitat.”

Văzând protestul de amploare, Jandarmeria a luat măsuri: Fiecare cetățean care e prins că înjură va fi amendat cu câte 1.000 de lei, măsură valabilă doar pentru cerșetori! Corporatiștii vor primi câte 1.500 de lei și în decembrie 2.000, că se iau și bonusuri.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *