Satiră

După reportajul RECORDER, ÎPS Teodosie devine UPS, Teodosie

UPS, a dat-o de gard. ÎPS Teodosie s-a făcut de râs. Pardon, BOR s-a făcut de râs din nou, România s-a făcut de râs.

După ce RECORDER a publicat un nou reportaj pe tema șpăgii din și către biserici, ÎPS Teodosie devine UPS, Teodosie! „Doar Dumnezeu poate judeca, eu n-am furat nimic. Nimic în rândul nostru înseamnă până în 900.000 de euro”, spune Teodosie.

Patriarhul Daniel, cunoscut și sub numele de Dănutz sau Dani, așa cum îi spun apropiații, are o agendă extrem de încărcată și nu mai știe de unde să mai fure.

„O să vorbesc să ajungeți direct în iad”, spune Dani către redacția RECORDER. „Nu mai pute fura liniștiți de răul vostru”, continuă el.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.